Botox

Book en tid


BotoxRynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde.
Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de oplever, at de får deres ansigt til at se vredt, stresset og bekymret ud.
Den slags rynker kaldes mimiske, og kan reduceres med Botulinum Toxin, som er et muskelafslappende præparat. Det kendes også under varemærker som Vistabel.

Ved brug af ganske små mængder af Botulinum Toxin, får man musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes, hvorved man får et mere imødekommende og yngre udtryk.

Behandlingerne med Botox udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Inden en behandling med Botox skal du til en forkonsultation hos Nash Beauty Clinic speciallæge Hans Henrik Steenfos.

Inden din behandling:
Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler forkonsulteres inden en behandling med Botulinum Toxin hos vores speciallæge.

Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen.
Selve behandlingen
En behandling med Botox starter altid med, at din behandler tjekker din mimik og vurderer dine individuelle behov og ønsker, før de markerer de forskellige behandlingsområder.

Selve behandlingen foretages med en meget lille og fin nål, og din behandler vil herefter punktvis og kontrolleret injicere produktet i de valgte områder. Behandlingen tager ikke mere end 15 minutter.

Efter din behandling
Umiddelbart efter din behandling vil du kunne se nogle små myggestik-lignende prikker i din hud der, hvor Botox er blevet injiceret. Disse små hævelser vil subsidiere efter et par timer.

Vi anbefaler alle vores kunder at ikke dyrke hård motion i de efterfølgende 24 timer efter en behandling. Du skal heller ikke påføre makeup de efterfølgende 2-3 timer.

Samtykkeerklæring
Find samtykkeerklæringen på botox-behandlinger her.
 
Her er vilena

Mostafa 
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com