Stylage

Book en tid


StylageOm STYLAGE
Stylage er et meget sikkert produkt. Stylage klassificeres som den tredje generation af hudfyldstof, der består af hyaluronsyre; et kropssindet ikke-dyrisk, ikke-permanent stof. og fremstillet i et kontrolleret sterilt miljø.

Stylage er CE-mærket og findes nu i mere end 55 lande. Stylage fås i syv forskellige koncentrationer. S til fine linjer, M til rynker og krækninger og læber, L til dybe linjer og krækninger, XL til bygningsvolumen i for eksempel kinder og Specielle læber til læberekonturer og volumen. Hydro og Hydromax bruges til at fugtige og vitalisere alle hudtyper som ansigt, dekolletage og hænder med meget gode resultater. Stylage M og Special Lips fås også med den fantastiske lidocaine.

Stylage er fremstillet i Frankrig af Laboratoire Vivacy. Forskningsteamet, inklusive Estell Piron og Guy
Vitaly, har mere end 15 års erfaring med udvikling af hudfyldstoffer.

Mere end 500.000 mennesker over hele verden er blevet behandlet med Stylage, det mest moderne hudfyldstof på markedet. Stylage er en blød gel uden partikler, der indeholder den naturlige antioxidant mannitol. Dette reducerer nedbrydning og hævelse markant efter behandlingen.

Før behandling
Før behandling med fyldstoffer, vil vores sygeplejerske ved konsultation altid tale med dig, hvordan selve behandlingen forgår og tale om, hvad du præcist ønsker at opnå. Du får også tid til at stille spørgsmål.

Selve behandlingen udføres derefter ved at injicere fyldstoffer i små mængder i huden med en meget fin nål. Der tilføjer fyldstoffet fugt og giver struktur og naturligt volumen, der glatter synlige linjer ud.
Nogle mennesker synes behandlingen lidt ubehagelig. Der kan derved anvendes bedøvelsescreme, som købes selv , bruges til at eks. bedøve i behandlingen af læberne.
Behandling
En behandling er en enkel procedure, og normalt behøver du ikke være hjemme fra arbejde bagefter. Du kan dog forvente let rødme, hævelse, smerter, ømhed, kløe og / eller blå mærker efter behandlingen. Dette er de samme reaktioner, som du ville forvente for alle typer injektioner.
Ubehaget er forbigående og forsvinder normalt om et par dage.

I tilfælde af læbeudvidelse kan det være godt at planlægge behandlingen lidt mere omhyggeligt, da læberne kan svulme op og se lidt ujævn ud i et par dage.

De fleste mennesker kan behandles med fyldstoffer. Nogle almindelige injektionsrelaterede reaktioner kan forekomme efter en fyldstofinjektion. De forsvinder normalt af sig selv inden for en eller to dage efter injektionen. Sådanne reaktioner kan omfatte rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker eller ømhed på injektionsstedet.

Andre hudreaktioner kan sjældent vare op til to uger. Efter en læbeforstørrelse kan læberne hæves i flere dage. Du skal altid diskutere dine tidligere sygdomme med sygeplejersken i forbindelse med rådgivningen inden behandlingen.

Samtykkeerklæring
Find samtykkeerklæringen på ikke-permanente filler-behandlinger her.
 
Her er vilena

Mostafa 
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com